RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 6158 kpl

30.6.2017

Kiitän Sinua Taivaallinen Jumala kaikesta hyvästä mitä olet elämääni tuonut. Eritoten kiitän lapsistani ja rukoilen heidän elämäänsä Sinun rauhaasi ja iloasi. Anna minun olla hyvä äiti ja anna viisautta ymmärtää Sinun johdatustasi. Suojele ja varjele lapsiani. Toivon saavani uskovia ystäviä.
Pyydän myös esirukousta meidän kaikkien sielun haavojen paranemiseksi. Jeesuksen Kristuksen, meidän vapahtajamme nimessä, Aamen.

30.6.2017

Pyydän esirukousta Joelin puolesta, että saisi kavereita pian! J. jäi yksin ihan yhtäkkiä. Hyvä olisi saada myös uskovia kavereita. KIITOS.

30.6.2017

Koska yksin rukous tuntuu heikolta. Pyydän että rukoilisitte kanssani minulle uutta elämän tehtävää ja työtä. Olen lopen väsynyt tämän hetkiseen työhöni ja haluan löytää uuden tarkoituksen elämääni.

30.6.2017

Rukouspyyntö tyttäreni erit.vaikean parisuhteen
puolesta,johon liittyy väkivallan uhkaa koko perheelleemme,toivomme,että jumala vapauttaisi tästä suhteesta,koska se ei johda hyvään.nim. uskova isä

30.6.2017

Auta, Herra, että löytäisin sopivan osa-aikatyön. En nivelvaivojeni vuoksi enää kokoaikatyöhön pysty. Tiedät, että olen nyt työttömänä ja siitä kärsin ja suurta syyllisyyttä tunnen.

30.6.2017

Tyttäreni puolesta. Koulukiusattu tyttäreni on hyvin, hyvin yksinäinen. Kiusaaminen on saatu loppumaan, mutta hänellä ei ole kavereita. Ja hän kärsii siitä todella paljon.

30.6.2017

Auta lapsiani ja anna minulle viisautta tukea heitä.

29.6.2017

Kiitos Herra tästä ihanasta päivästä. Siunaa ja varjele meitä kaikkia. Kiiitos Jumala tästä pienestä lapsenlapsestani.Kiitos kaikesta.Jätän Sinun hoivaasi meidät kaikki.Amen.

29.6.2017

Rukoilen Isä ihmettä, tiedän, sitä ihmettä että saisimme toisen lapsen. Isä, kuule minua, kuule Isä. Tiedät kyllä syyn, miksi näin rukoilen. Isä, olet luvannut, että anova saa ja kolkuttavalle avataan. Tässä olen. Siunaa. Kiitos armosta, uskosta ja toivosta. Kiitos siitä, että olet pitänyt huolta. Aamen.

29.6.2017

Tarvitsen viisautta ja johdatusta mihin paikkakunnalle Jumala tahtoo minut johdattaa asumaan

AlkuunAlkuunAlkuun