RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 5387 kpl

18.1.2017

Jeesus nimessäsi pyydän! Ehjää tyttäreni mieli, anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja vedä puoleesi. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Kiitos että kuulet ja vastaat. Aamen.

17.1.2017

Vapahtaja, ole minulle armollinen ja auta minua. Paranna sairauteni -Sinä tiedät, mistä kaikki johtuu ja Sinä osaat minut korjata. Kiitos, että autat.

17.1.2017

Kiitos rakas jumala että olet vastannut rukouksiini. Pyytäisin vielä että autat minua saamaan raha-asiani järjestykseen. Siunaa kaikkia läheisiäni.

17.1.2017

Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi.

Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi.

Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

17.1.2017

Rukoilen, että Jeesus kutsuisi lähelleen sisariani ja äitiäni, myös isääni vaikka häntä en tunnekaan. Pyydän, että he saisivat tulla uskoon. Me saisimme vielä olla pieni uskovainen perhe. Jeesuksen nimessä aamen.

17.1.2017

Pyydän, että Jumala siunaisi perhettäni. Pyydän, että aviomieheni tulisi uskoon. Minusta olisi niin ihanaa, jos perheen isä olisi myös uskossa. Jos Jumalan suunnitelmiin kuuluu antaa meille toinen lapsi, rukoilisin sen tapahtuvan. Pyydän, että Jumala hellin käsin kasvattaisi lastani Hänen tuntemiseen. Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen.

17.1.2017

Pyydän, että Jumala kuulisi rukoukseni lapseni kummiasian johdosta. Se ei mennyt hyvin mielestäni... Lapsellani on psyykkisesti sairas kummi. Pyytäisin, että Taivaan Isä antaisi lapselleni uuden kummin. Että Hän johdattaisi asiat vielä parhain päin, lapseni eduksi. Muuta äitinä en voi rukoilla. Kuule rukoukseni poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden. Aamen.

17.1.2017

Jeesus auta minua pääsemään pois nykyisestä työstäni ja saamaan uuden työn mahdollisimman pian. Anna siihen asti apua ja voimia jatkaa töissä. Kiitos, Amen.

17.1.2017

Jumala anna minun vielä asua nykyisessä kodissani jos tämä Sinun tahto

16.1.2017

Pyydän rukousta tyttäreni perheen puolesta joka on hajoammassa miehen alkoholin käytön takia, hän viettää kaiken vapaa aikansa isänsä ja kavereidensa kanssa juoden, ja on muutenkin levoton, hänelle on sattunut lapsuudessa ja nuoruudessa monia vaikeita asioita, mutta ei suostu menemään kenellekään keskustelemaan niistä. Tyttärelle viisautta tehdä oikeita valintoja.

AlkuunAlkuunAlkuun