RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 8194 kpl

5.7.2018

Rukoilkaa ex-vävymme puolesta, hän on hukassa omassa elämässään. Hänellä on paljon traumoja lapsuudestaan, hän on luovuttanut itsensä päihteille ja välinpitämättömyydelle. Hän purkaa oloaan tyttäreemme, kiristää, haukkuu ja uhkailee, koska tytär piti hänet pinnalla niin kauan kun jaksoi, nyt heidän lapsensa vaatii enemmän huomiota, rakkautta ja turvallista kasvuympäristöä ja tätä mies ei ymmärrä. Rukoilkaa tälle miehelle pelastusta ja apua, myös psyyken puolelle. Hän on perusluonteeltaan hyvä ja älykäs, ehkä hieman itsekeskeinen ettei huomaa lapsensa tarvetta tasapainoiseen ja turvalliseen lapsuuteen. Rukoilkaa myös tyttäreni ja hänen lapsensa puolesta että Jumala siunaa, suojele ja varjelee heidän elämänsä.

4.7.2018

Rakas jumala auta lapseni isää parantumaan syövästä.

4.7.2018

Taivaallinen Isä, pyydän tässä ihmispelosta vapautumista ja myös yhtä toista asiaa, voisiko siinä saada jotenkin rauhan. Voisiko olla, että sitten kun aika on, niin löytyisi puoliso ja/tai ystäviä. Tiedät kaiken. Tapahtukoon Jumalan tahto. Jeesuksen nimessä, aamen.

4.7.2018

KAATUNEEN YSTÄVÄN JALKA PARANTUMINEN

4.7.2018

Ajoin kolarin ja automme vaurioitui. Vakuutusyhtiö määrittää korjataanko autoa enää. Jos eivät korjaa lunastavat auton ja meille jää pieni summa jolla emme saa vastaavaa autoa. AUTA HERRA ETTÄ VAKUUTUSYHTIÖ ANTAA KORJATA MEIDÄN AUTOMME. JA auta Herra meitä raha asioissa.

3.7.2018

Toivon rukouksia,
kiitos --
ystävälle hyvää tenttimenestystä.

2.7.2018

Juhan ja Karoliinan puolesta, heille voimia ja etta kaikki heidän elämän asiat järjestyisivät

2.7.2018

Rakas jumala, auta minua löytämään pysyvä puoliso, joka on oikea minulle ja minä hänelle. Amen

2.7.2018

Jumalani, muuta mahdoton mahdolliseksi. Kaksi mahdottomuutta mahdolliseksi. Kiitos!

2.7.2018

Että muutos hyvään suuntaan tapahtuisi. Mitä ikinä se pitääkään sisällään.

Kiitos esirukoilijat!

AlkuunAlkuunAlkuun