RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 7195 kpl

12.12.2017

eräitä velkaisia ystäviä....tosi suossa ovat..eräitä----luulen kyllä näemme, kun aika on kypsää--paikat tietää JUMALA...kipeyden aivan kaiken salaisen..

12.12.2017

aivan hirvee keli...toivon...ei onnettomuuksiaa...kiitos, selvisimme...kiitos vaateteollisuus, räätälöidyt kuteet..

12.12.2017

Vaikeat meanneisyyden traumat tulevat ajatuksiin ja tunteisiin , rukousta että vapautuisin näistä kahleista ja sidoksista

12.12.2017

Kiitän Jumalaa, kun puuttui elämääni. Hän osoitti turhat harrastukset, asiat. Hän ohjasi lepoon. Ihmiset satuttavat järjestelmillään ja väheksynnällään. Sellaisesta tulee paha olo. Kumpa Jumala olisi kaikkien kanssa! He saisivat tietää rakkauden. Kiitos Jumala.

12.12.2017

Avoimuutta kaikelle hyvälle.

Kiitokset esirukoilijoille!

12.12.2017

Rukousta, että jalkani paranisivat, säryt , tulehdukset, haavat, ihottumat ja jäykkyys jaloissani.

12.12.2017

Estä kansamme psykologinen tyhmistyminen, kiitos että saan taasen lukea ja tutkia pikkuryhmässä Elävää Sanaa! Estä ihmisten alistuminen laiskoiksi ja halpamaisiksi. Rakenna kotejamme rakkaudellisiksi ja ohjaa pioneereja ja perässähiihtäjiä...auta kestämään ilman järjen menetystä ja hulluutta..lataamoja.. Kiitän vaikeuksista enkä katkeroidu, hermot voi mennä, kun kaikki tuntuvat sortavan ja tulevan taas iholle levottomastikin. Taasko elävää vettä rangaistaan? Kaupunkikulttuuri tappaa herkimpiä..aika helposti..voitin sittenkin yhä..sydän voi hyvin ei vajaasti..

12.12.2017

kiitos jokaisesta päivästä. kiitos että olen jaksanut pitää kotini siistinä, olen myös leiponut paljon lapsille ja lasten lapsille.pikku iidan ja tulevan vauvan johannalle ja mikalle, rukousta siunausta kaikille

12.12.2017

Näytä minulle vaihtoehdot tai yksi mahdollisuus kerrallaan.
Kaipaan selkeyttä kahdella alueella elämässäni.

Kiitos esirukoilijoille!

11.12.2017

Rakkaat ystävät.

Pyydän rukousapuanne. Olen menettämässä suhteeni perheeseeni, ihmiseen, josta välitän ja toivon kumppania itselleni, sekä kykyäni hoitaa omaa elämääni ja talouttani sekä velvollisuuksiani.

Olen moraalisen kompassini kalibrointi tarpeessa- pyydän rukouksianne jotta Jumala näyttäisi minulle hellästi oikean suunnan johon kulkea.

Pyydän myös syvästi, että rukoilisitte puolestani, että paha onni ja pahuus katoaisi elämästäni- ja että se korvaantuisi Jeesuksen rakkaudella ja Armolla. Että voisin olla läheisilleni rehellinen ja vastuullinen viisas kumppani, ystävä, työkaveri ja tuki.

Auttaisittko minua? Jos Jeesus voisi auttaa minua teidän avulla, sillä nämä onglemani ovat kestäneet lähes koko elämäni, ja pahat tavat ja ajatukset ovat juurtuneet niin syvään, että tarvitsen ihmeen parantuakseni- sitä rukoilen, ja pyydän Teitäkin tekemään niin puolestani. Kiitos että luit tämän, siunausta ja kaikkea hyvää elämääsi.

Aamen

AlkuunAlkuunAlkuun