RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 8106 kpl

11.6.2018

Pyydän rukousta perheeni puolesta.vihollinen koittaa erottaa meidät. apua!

11.6.2018

Pyydän rukousta kaverini perheen puolesta. Mies uskova. Vaimo ei uskova. paljon ristiriitoja, riitaa ja sanomista uskosta. Kohtaisipa vaimo Herran.

10.6.2018

Pyhä Jumala, auta lastani hänen parisuhteessaan. Mikäli nykyinen seurustelukumppani ja hänen perheensä aiheuttavat surua ja ikävyyksiä lapselleni, anna tämän suhteen loppua lyhyeen. Anna lapselleni hyvä, turvallinen, luotettava ja rakastava puoliso, joka kunnioittaa ja on turvallinen aikuinen myös lapseni lapselle. Päästä lapsenlapseni isä irti päihteistä ja anna hänen löytää tasapaino elämäänsä. Kiitos esirukoilijoille.

10.6.2018

Eräs nainen kertoi minulle tänään sairaudestaan, joka on vaivannut häntä kuukausia, ja pyysi esirukousta. Rukoillaan yhdessä! Kiitän siitä, että hänellä oli kaunis sana minulle.

10.6.2018

HEI! Pyytäisin kovasti pelastumista, varjelusta ja myös terveyttä vanhemmilleni, siskolleni ja muillekin lähimmilleni!
Terveyttä pyydän nyt varsinkin ikääntyville vanhemmilleni, joilla on ollut todella raskasta, myös minun auttamisestani ja vaikeuksistani johtuen - Herra, vahvista ja varjele heidän terveytensä, sekä kehon että mielen puolesta! Erityisesti äidin yskä sekä isän muistisairaus ja psyyke.
Avaathan heidät pelastuksellesi kun he vielä elävät!
Anna minulle "tulevaisuus ja toivo", aivan uusi alku sekä elämänvoima; vapautathan vääristävistä traumoista ja siteistä, myös niistä mahdottoman tuntuisista!
Siunaa ja suojaa siskoni lomamatka ja pitkät ajomatkat! Anna hänenkin tarvita Sinua ja pelastustasi.
Vilpitön kiitos rukousavusta.

10.6.2018

Pyydän rukouksia, että perikunnan talo saataisiin myytyä ja siitä kannettavat huolet vihdoinkin loppuisivat. Kiitos!

10.6.2018

Rakas Jeesus paranna Eija,että hänellä ei olisi syöpää ja hänen maksaarvot parantuu,anna hänelle voimia ja lohtua.Auta kahta ystävääni,että he saisivat lapsen,tämä on kipeä asia heille ja Sinä Herra tiedät mikä on parhaaksi tässäkin asiasaa .jätän heidät Sinun hyvään huolenpitoon.Kiitos rakas Herramme,kun parannat myös minut ja annat lääkäreille viisautta sairaudessani ja Kiitos,kun SIunaat perheeni,mieheni ja lapsemme sekä heidän puolisot.Kiitos rakas Jeesus,kun kuolemalla kuoleman voitit,Halleluja.Amen.

9.6.2018

Olen masentunut ja elämä sekaisin. Vaikea rahatilanne. Auta mua Jeesus Kristus!
KIITOS KIITOS KIITOS

9.6.2018

Herra siunaa ja varjele nuorta veljeä, joka on sairastunut vakavasti.Siunaa ja varjele meitä tässä huolessa ja murheessa. Nöyrin mielin ristin käteni.Amen.

8.6.2018

Rukous poikani ahdistavan työuupumuksen vuoksi. Auta Herra Jeesus.

AlkuunAlkuunAlkuun