RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 5980 kpl

24.5.2017

Rukoilen ystävää ja elämänkumppania yksinäisyyteeni.

24.5.2017

Pyydän että unettomuus parantuisi eikä tarvisi enäö unilääkkeitä. Hoitaja

24.5.2017

Huolia sydämessä.

24.5.2017


Pyydän esirukousta uskovan poikani puolesta, että hän eheytyisi masennuksesta, vapautuisi peliriippuvuudesta ja hoitaisi hyvin opiskelu- ja työasiat sekä saisi läheisiä ystäviä. Pyydän rukousta tyttäreni puolesta että hän eheytyisi ja parantuisi henkisesti ja fyysisesti - pystyisi nukkumaan normaalisti ja hoitamaan opiskelun, kokisi itsensä rakastetuksi ja hyväksytyksi. Rukoillaan yhteyttä ja rakkautta perheenjäsentemme välille.

24.5.2017

Toiset uskovat vihaa , halveksii ja syyllistää. Pyydän rukousta jotta minuun kohdistettu vihamielisyys ja halveksunta raukeaisi ja tilalle minä ja muut löytäisimme rakkauden , rauhan ja armollisuuden toinen toistamme kohtaan.

24.5.2017

pyydän rukousta avioliittoni puolesta, mieheni on ollut useaan kertaan uskoton ja on syvästi päihderiippuvainen ja vankilakierteessä. ja jos muutosta ei tule niin voimaa irtaantua tästä minua tuhoavasta avioliitosta ja jaksamista lasten kanssa

23.5.2017

Rakas isä armahda minua .kuule minun rukoukseni huudan tuskasta ja ahdistuksessani Herra auta minua.pelasta Sari minun lapseni. AUTA Rosita löytämään sun tahdosi elämänsään. Anna sinun mieleen mukainen puoliso jolla on samma näky kun sinä tahdot heitä yhdessä palvella sinua Herra. Päästä minut velka kierteestä. Anna sinun tahdo mun elämään. Että palvelisin sinua koko sydämestäni ja saisin armon päästä perille kun se on aika käydä ylli virran . Saisin viedä VaikkA yhden sielun mukanani kotiin. Sinun palvelijasi nöyrästi ano armoa perheelleen. Vapaita Allani tupakasta ja tämän ajan hengestä ja maailmaan mielestä Anna yhteys sinun henkensi. Anna meille aututesi ilo luja vahva henkesi yhteys tue meitä altiutesi hengelä .armahda meitä heikkoja. Mun sydämeni itke tuskan kyyneleitä. En rakas Herrani tiedä mitä rukoilla mutta auta nyt meitä sitä rukoillen pyhä poikasi Jeesukseen nimessä .AUTA isä armahda herra meitä Jeesuksen nimessä känä kasvosi meidän puolen ja anna rauhasi.kiitos isä että kuullet minua Herra Jeesus.

23.5.2017

Rakas Jeesus
kiitos kun saimme rukoilla äitini puolesta ja julistaa hänelle synninpäästön.Kiitos Herra kodista ja perheestämme ja ,että annoit lääkärille viisautta löytää polven sairauden syy ja nyt paranee.Amen.

22.5.2017

On vain yksi nimi ylitse muiden vain yksi nimi muuttumaton ja tuo nimi on Jeesus. Paranna Suomen kansa ja siunaa Turkua sekä elämän sanan seurakuntaa. Siunaa hoitokodin henkilökuntaa. Kiitos Tuulista ystävänä ja sinä tiedät mitä hän tarvitsee. Auta Abba-Isä että vuoret väistyy ja heittäytyy mereen. Paranna Tiina ja Laura ja anna oikeat hoidot ja avut.

22.5.2017

Jeesus Kristus Jumalan poika vapauta kaikesta väärästä vihasta katkeruudesta peloista ahdistuksesta masennuksesta. Herra pyydän myös oikeudemukaisuutta elämääni.

AlkuunAlkuunAlkuun