RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 7900 kpl

20.4.2018

Rakas Jumalia, siunaa hädässämme! Auta että tämä kärsimys ja ahdistus loppuu eikä enää muut joudu kärsimään. Sinä tiedät. Ota ahdistus pois. Siunaa, että perheemme ei hajoa. Kiitos, ilman Sinua en jaksaisi. Aamen

19.4.2018

Pyydän esirukousta tyttärelleni, joka meinaa uupua uutta työtä opetellessaan. On koko aika väsynyt. Koiran ulkoilutuksen takia joutuu nousemaan aikaisin eikä meinaa illalla ehtiä ajoissa nukkumaan.
Masennusta ollut jo ennestään.
Huoleni on suuri.

19.4.2018

Jeesus siunaa äidin ja lapsen suhdetta! Tiedät vaikeudet Herra

19.4.2018

Rakas Jumala, siunaa tämä mieltämme painava asia loppuunkäsitellyksi. Siunaa, että kukaan ei enää joudu kärsimään tästä enempää. Jumala, sinä tiedät mitä tarkoitan. Kiitos, kun kuulet meitä. Aamen

19.4.2018

Rakas taivaallinen Isä. Olen taistellut pitkään saadakseni opiskelupaikan, anna minulle mahdollisuus päästä opiskelemaan, lupaan olla arvoisesi palvelija.

19.4.2018

puhdas ydinrakkaus kaikkeen ytimestä elämänvoiman

19.4.2018

kiitos hyvästä hammashoidosta, anna rahat siihenkin..

19.4.2018

Pyydän rukousta aivan kaikkien asioiden selviämisen puolesta.
Pyydän rukousta myös vihamiesteni puolesta.
Pyydän lisäksi uusintarukousta kaikkien viimeisen kahden vuoden aikana rukoiltujen asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta.
Rukousvastauksista on tullut monille lähimmäisiäni ja suuret kiitokset rukousvastauksista. Siunausta.
Amen.

18.4.2018

Pyydän rukousta, että mielenterveysongelmani lähtisivät paranemaan. Pyydän myös että löytäisin pian uuden, mieluisan työpaikan.

18.4.2018

Pyydän ihmettä tapahtuvaksi että parisuhteeni ongelmat selviää ja rakkautemme kestää. -Heli

AlkuunAlkuunAlkuun