RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 10242 kpl

20.10.2020

Jeesus, auta oikeasti, että tietokoneella sa makoilevat 18v ja 20v lapsemme Jeesuksen Kristuksen mahtavassa nimessä irti nyt kaikista niistä pelien demoneista ja perkeleistä!!! Anna, että he ihan itse heräisi omaan tilaansa ja pistäisivät 1000:n päreiksi nup kirotut elektroniikkansa ja psskapuhelimensa!!!!

Kiitos Jeesus, että Sinä voit ja pikkurillisi on 10000000 kertaa mahtavampi, kuin koko vihollisarmeija yhteensä!!! Ja anteeksi, että minä onneton luuseri en osaa mitään!!!

Aamen.

20.10.2020

SINÄ, HERRA, HALLITSET IKUSESTI, SINUN NIMESI KAIKUU POLVESTA POLVEEN.PS.102:13
KIITOS , että teit ratkaisun puolestani ja sait mieheni kääntymään asunnon puoleen ,jonka minä tunsin kodikseni ja että, hän huomaa muuton jälkeen ,että oli oikea ratkaisu.Kiitos rakas Jeesuksemme kun ,autat että ,luomessani ei ole syöpää,ole HERRAMME RAKAS kaikessa meidän kanssamme.Amen.

20.10.2020

Rukousta, että ihosairauteni (punajäkälä) paranisi pian ja hiustenlähtö loppuisi.

20.10.2020

Jeesus auta minua aikatauluttamaan asioita oikein ja anna oikea tärkeysjärjestys. Sinun nimessäsi pyydän. Aamen.

20.10.2020

Jeesus auta opiskelun kanssa minua.

20.10.2020

En jaksa enää. En halua tätä enää. En jaksa kantaa enää yhtään taakkaa, syyllisyyttä ja vääriä päätöksiä. Pyydän, anna mun Jumala mennä. Mun paikka on jossain muualla. Haluan vain pois.

20.10.2020

Jeesuksen seuraaminen ja opiskelu, ymmärrystä pyydän näihin.

20.10.2020

Tein pahan virheen, join alkoholia puolisoni kanssa kun poikani 11v oli käymässä. Hän tunsi turvattomuutta ja joutui näkemään minut päihtyneenä ensimmäistä kertaa elämässään. Asia on hänen kanssa sovittu, olen pyytänyt anteeksi ja pidän kyllä huolen ettei se ikinä enää toistu. Olen ollut raitis liki 10v. Uuden puolison myötä houkutus alkoholiin tuli elämään. Nyt olen tehnyt päätöksen jatkaa raittiina. Olen tehnyt hirvittävän väärin, sen tiedän, mutta tehtyä en kuitenkaan saa tekemättömäksi. Tunnen hirvittävää synnintuntoa ja häpeää. Jumala, anna anteeksi ja armahda minua syntistä. Jumala tee minusta pienempi ja sinusta suurempi- käännä tämäkin kokemus opiksi ja johdatukseksi kohti sitä, mitä sinun tahtosi on.

20.10.2020

Pyytäisin rukoilemaan uudesti syntymisen armolajasta. Oi Herra armahda ja pelasta. Olen joutunut ahdinkoon
Sairaudet saattavat minua. Olen voimaton enkä jaksa edes rukoilla.
En jaksa pitää yhteyttä ystäviin. Olen väsynyt . Jeesus Anna voimasi ja tule ja pelasta minut tahtoisin elää ja vielä olla sanasi luulossa ja mukana iloisena kuulemassa sanaasi. Oi auta Herra paranna ja uudista. Anna voimaasi minulle. Herra auta ja armahda!
"""Vailla uutta uskon vahvistusta"

19.10.2020

Tämä elämä on ollut ihan vitun paskaa.. Mistään, mitä oon ikinä haaveillut tai kaivannu ei oo toteunut.

"Ystävät" ovat lopulta hylänneet. En ole koskaan ollut tarpeeksi cool. Pikkuveljeä ja äitiä lukuunottamatta, niin muu "perhe" on olleet aivan järkyttäviä.

Oon tosi tosi pahassa velkakierteessä, joka vie loputkin mahdollisuudet. Ei oikein enää oo toivoa. En odota kuin kuolemaa..

Tiiän, että en tuu koskaan saamaan lapsia.. En edes yksin. Mietin jos teettäisin koiranpentuja, niin en tietenkään voi.

Mulle puhutaan kuin tyhmille. Mää en vaan enää jaksa tätä paskaa. En ole edes Jumalalle arvokas.. Miten täältä pääsee pois?

AlkuunAlkuunAlkuun