RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 8516 kpl

14.9.2018

Pyydän rukousta sydämeni, verenkierto häiriöiden ja veren paineen puolesta.kiittäen ja siunatun .Marita

13.9.2018

Kiitän siitä, että sain hiljattain taas kontaktin hyvään ystävään, jonka kanssa välit olivat aikaisemmin menneet poikki! Rukoillaan siunausta ja Taivaan valtakunnan läsnäoloa hänen ja hänen lastensa sekä avomiehensä elämään! Jeesuksen nimessä.

12.9.2018

Tuntuu että mokailen jatkuvasti töissä. Auta, että en olisi pahasti tyrinyt, enkä aiheuttanut ongelmia muille. Auta, että sopu voisi syntyä eri osapuolten välille. Anna rauhaa, voimaa, nöyryyttä ja viisautta.

12.9.2018

Pyydän että saamme Hyviä uutisia lääkäriltä viikon päästä, että hoidot tehoavat puolison syöpään.

12.9.2018

Perheemme, lapset tulee uskoon.
Itseni jaksamisen puolesta ja saisin iloa.
Mieheni ei ole kunnossa, siihen apua.
Kiitos elämästä, kuitenki.

12.9.2018

Muistakaa rukouksin olen masentunut ja ahdistunut, ei tule mistään mitään, olen niin masentunut, en jaksa enää. Rukoilkaa, että joku kiltti terv, hoitaja soittaisi minulle, auta, että soittaa minulle, kiitos.

12.9.2018

Kiitos Rakas Taivaan Isä, tästä alkavasta päivästä.Siunaa ja varjele pieniä koululasia ja isoja koululaisia ja meitä kaikkia lasten vanhempia ja mummoja ja vaareja, aivan kaikkia ihmisiä.Sairaita ja terveitä kaikkia ihmisiä siuunaa ja varjele. Kiitos .Amen

11.9.2018

Rukouspyyntö Jumala paranna tyttöni ahdistuneisuus häiriösta

11.9.2018

Rakas jumala paranna lapseni isän vaikea sairaus. Siunaa nykyinen suhteeni. Auta minua saamaan raha-asiat kuntoon. Siunaa meitä kaikkia ihmisiä.

11.9.2018

Herra auta lastani sopeutumaan uuteen työyhteisöön. On ollut vaikeaa. Kiitos Jeesus että autat, kiitos

AlkuunAlkuunAlkuun