RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 10435 kpl

29.11.2020

Jeesus, auta, auta, auta 18v masentunutta poikaamme nousemaan ylös ja jättämään tietokonepelit ja netin maailma ja alkaa oma elämä!! NYT ON kiire, kun meillä vanhemmilla alkaa olla kaikki aika ja voimat täysin loppu! Auta, pyydän! Aamen.

28.11.2020

Jeesus miksi ja miten olet tarkoittanut parisuhteet, Jeesus auta jo. Kova masennus ja yksinäisyys sekä pelkoa, sairautta paljon. Jeesus auta ja ota taivaaseen tykösi

28.11.2020

Auta Jeesus, että turkistarhaus kielletään Suomessa.Jeesus auta kamalaa kärsimystä ketulla olla häkissä, Jeesus auta Suomea.

28.11.2020

Keskittymisvaikeudet, kiire ja stressi lähtisivät elämästäni pois. Jeesuksen nimessä.

28.11.2020

Jumala auta pientä lasta lastenkodissa ja erästä hoitajaa. Jumala siunaa ditä laitosta ja sen johtajaa. Herra Sinä voit voittaa pimeyden. Kiitos!

28.11.2020

Jeesus kaikki paha ota pois jota minulle on tehty ja jota itse olen tehnyt ja itsekkyyttäni tai muuta syntisyyttä mennyt. Tätä rukoilen myös toisten puolesta. Johdata meidät rakkauteen. Tunnen harmia ja huolta ajasta joka hukkaan on mennyt kovuuden sokeuden ja synnin takia. Auta Jeesus, armahda? Aamen.

28.11.2020

Pyydän esirukousta, että Herra ottaisi pois ahdistuksen mielestäni ja antaisi rauhan.

27.11.2020

Rukouspyyntö, ystävälleni voimaa, terveyttä ja vapautta. Että hän pääsee irrottautumaan epäoikeudenmukaisesta tilanteesta, johon on syytön.

27.11.2020

T:n ja minun välit Jeesus auta

27.11.2020

Kiitos Jeesus hyvin menneestä ensitapaamisestamme 18v poikamme hoitosuhteessa! Siunaa Jeesus, että toimisi hoitosuhde onnelliseen masennuksesta ja ahdistuksesta parannemiseen

AlkuunAlkuunAlkuun