RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9187 kpl

15.11.2019

Pyydän esirukousta, että saisin pitää työpaikkani. Ja että en enää tänä vuonna jäisi työttömäksi. Herra!!! Anna miehelleni onnistuneita asuntokauppoja! Jumalani!! Kiitos!!

15.11.2019

JUMALA anna tyttäreni luottaa sinuun ja anna voimia hänelle rakkautta ja usko.

14.11.2019

Kaikki hajoaa!!! Voisko Jeesus auttaa!!! Oon huutanu ja huutanu ja huutanu apua!!! Mikset auta??? Kohta ei enää kuulu avunhuutoa, kun pää vajoaa viimein pinnan alle...

14.11.2019

Pyydän että Jumala vaikuttaisi hyvän yhteisymmärryksen ja yhteyden minun ja Merjan välille ja että Merja kuuntelisi minua aidosti

14.11.2019

Pyydän erittäin voimakkaita esirukouksia koko oman elämäni ja omaisteni sekä sukulaisteni ja ystävieni sekä tuttujeni ja vihamiesteni puolesta.
Kiitos paljon tuesta.
Siunausta.
Amen.

13.11.2019

Rakas Jumala auta meidän perhettä selviytymään näistä veloista. Anna minulle voimaa jaksaa ja voimaa oppia virheistäni. Rakas Jumala me tarvitsemme apuasi. Vaikka en tiedä ansaitsenko edes yhtään mitään, silti minä rukoilen sinulta apua ja anteeksiantoa.

13.11.2019

Taloudellinen tilanteemme on karannut käsistä! Kahden työssä käyvän ihmisen rahat eivät riitä ruokaan, lapsiin, vuokraan! AUTA JEESUS! EN JAKSA ENÄÄ!!! EN JAKSA ENÄÄ!!!

13.11.2019

Jeesus auta, vain sinä voit auttaa! Auta Herra, Jeesuksen nimessä ja veressä että poliisit eivät pysäytä miestäni autolla, kun on verot maksamatta!! Jeesus rakas auta vielä, ettei sähköjämme KATKAISTA eikä öljy lopu! Tämä taloudellinen ahdinko vie kaikki voimani, auta meitä selviämään! Psalmi 91 Anna armosi meille, että tämä päivä ja koko viikonloppu menee hyvin ja posti ei tuo mitään kamalaa eikä meidän lainoja sanota irti! Kiitos Isä että autat äitiäni pääsemään ahdistuksestaan ja peloistaan eroon eikä hän saa häätöä sekä paranna äitini! Auta Herra Jeesuksen nimessä ja veressä vielä, että maksuhäiriömerkinnät eivät vaikuta mitenkään meidän elämäämme ja saamme velkamme maksettua! Anna Herra pankkiasian selvitä kunnialla ja saan anoppinikin asiat kuntoon! Pyydän Herra sinulta paljon, mutta ilman Sinua emme selviä, ARMAHDA MEITÄ! Amen

12.11.2019

Pyydän työkaverilleni ,joka odottaa lasta ja on uskossa ,että hänen miehensä olisi mukana odotuksessa ja kaikki menisi hyvin ja tämä lapsi olisi Siunaudeksi heille ja he olisivat yhteinen perhe.Kiitos rakas Jeesuksemme ,että Siunaat heitä Amen.

12.11.2019

RAKAS JEESUS ole Marjutin leikkauksessa mukana ja auta ,että kaikki menee hyvin ja Siunaa häntä ja hänen perhettään ja pelasta.KIITOS RAKAS JEESUS ,että autat ,Siunaat ja pelastat heidät Amen.

AlkuunAlkuunAlkuun