RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9162 kpl

12.9.2019

Rukousaiheeni on, että Taivaan Isä antaisi minulle viisautta käyttää rahaa oikein ja viisaasti erityisesti tänä syksynä mutta myös jatkossa. Pyydän, että teen Hänen mielensä mukaisia valintoja ja ratkaisuja. Jeesuksen nimessä.

12.9.2019

Kiiitos Jeesus, sinä heikkojen auttaja kuule sydämeni suru elämäni kulussa, siinä on veljeni ja lapsenlasteni sekä oma, auta, armaha, pelasta ja auta voimallasi, viisaudella ja rakkaudella.

12.9.2019

Jeesus, auta! Elämänhallinta ja perhe-elämä lipeemässä käsistä! Elämä on kauheeta kokoaikaisessa paineessa ja suorituskyvyn "punaisella alueella" elämistä! Jeesus pelasta! Auta!

Aamen

12.9.2019

JUMALA kosketa Joonatania niin että ymmärrystä siitä että on ollut paha K kohtaan.Anna K armoa.

11.9.2019

Jeesus autathan pääsemään alkoholismista lopullisesti eroon. Ei tee hyvää perhe-elämälle :(

11.9.2019

Rauhaa ja rakkautta sukulaisten välille.
Riidan katoamista.
Sovun ja
kaikille hyvän ratkaisun löytymistä!

Kiitos
esirukoilijat!

11.9.2019

rukous ystävän sukulaisen syövän paranemiseksi. elinvoimaa ja tahtoa elää on.

11.9.2019

Rukouksia vahinkoasian selviämiseksi niin, että oikeus ja reiluus toteutuu.

kiitos ystävät!

11.9.2019

Perjantaina on työpalaveri jossa käsitellään kesäkuun tapahtumia, olin sairaslomalla tämän vuoksi.en tiennyt tekeväni mitään väärää.kiusaaminsen tunne on ollut läsnä nämä viimeiset vuodet.isä auta minua pelkään mennä tuohon palaveriin isä auta että palaveri olisi hyvän henkinen ja että pärjäisin siellä. Ettei minua syytettäisi nähtäisiin myös minun näkökulmasta nämä asiat.miksi näin kävi. Auta isä olen ollut henkisesti kuormittunut koko kesän.en enää jaksa.tätä asiaa käsitellään myös tänään luottamusmiehen kanssa.auta etteivät he ole vihaisia vaan tukisivat minua.isä auta pelkään niin auta että asiat selviävät ja pääsen takaisin raiteille.auta että sieltä uudesta työpaikasta oltaisiin yhteydessä.auta etteivät anna negatiivista palautetta vaan olisivat palkkaamassa minut .isä auta olen niin rikki siunaa minua auta että asiat selviävät jätteen romahda näiden edessä.isä anna iloa ja lomaa, että saisin rauhan punnita asioita ja luottamuksen huomiseen.auta että selviän veloistani jaksan poimia marjoja. Isä auta minua.ota tämä työpaikka-asia käsiisi.kuule minua kun huudan auta.siunaa poikaa kouluntiellä ja siunaa avioliittoamme anna sen kestää nämä vaikeat ajat.anna rakksutta ja asmoa.aamen

11.9.2019

Pyydän rukousta rakkaan serkkuni puolesta. Hän on koko elämänsä ollut niin kovilla, että on ollut suunnittelemassa itsemurhaa. Seija

AlkuunAlkuunAlkuun