RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9167 kpl

2.10.2019

Kiitos Jeesus, että perheessämme on asiat nyt vähän vakaampia. Annathan, että jatkuisi samanlaista ja vakautuisi edelleen. Kiitos Jeesus, että autat. Anteeksi, että olemme sössineet perheemme talouden. Autathan saamaan sen kuntoon. Kiitos Jeesus, että on aina ollut leipää pöydässä, katto pään päällä ja autot, joilla liikkua. Aamen

2.10.2019

Pyhä parantava Jumala,

rukoilen kohtuuttoman pitkään kovien kipujen kanssa eläneen ystäväni puolesta. Anna lääkäreille ja muulle hoitohenkilökunnalle valtavan paljon viisautta löytää aidosti toimivia hoitomuotoja ja siunaa ystävääni niin, että hän jaksaisi luottaa Sinun hyvyyteesi ja rakkauteesi kaiken kivun keskellä.
Samalla tuon eteesi jokaisen kroonisesta kovasta kivusta kärsivän ihmisen. Herra auta.
Aamen.

2.10.2019

Pyydän jälleen voimakkaita esirukouksia koko oman elämäni ja kaikkien lähimmäisteni puolesta.
Suuri kiitos aivan kaikesta saadusta tuesta.
Siunausta.
Amen.

1.10.2019

Auta että selviän ja löydän luottamuksen Jeesuksen kanssa.suta ettei tule kiusaamiskokemukset tai paniikkihäiriöstä huomenna töissä.isä auta minua.en jaksa auta että saan rauhan tehdä työtäni auta että jaksan ja ettei esimieheksi juoni auta että hän olisi rehellinen ja arvostaisi ettei korttelissa ja näkisi ison kuvan.isä auta että selviän veloistani auta että saan työtä jolla voin maksaa laskut auta isä minut tästä.suta että saan rahaa tai yhden lainan että voisin hengähtää kiitod ja kunnia isä kuule minua.siunaa pojan koulutie auta ettei tule kiusaamista ja että hän jaksaa käydä koulua siunaa hänen yläaste aika.siunaa avioliittoamme anna uskollisuutta ja rakkautta yhteenkuuluvuutta.kiitos Jumala kun mammografia oli pudas.isä jos voit paranna niveleni auta että pystyn liikkumaan nii.n kuin ennenkin.auta että saan nukuttua ja rauhan.herra suojaa ota huolenpitoon minut aamen

1.10.2019

Herra Jeesus Kristus, en minä ole sen arvoinen, että tulet minun luokseni, mutta sano vaan sana, niin minä paranen.

12.9.2019

Rukousaiheeni on, että Taivaan Isä antaisi minulle viisautta käyttää rahaa oikein ja viisaasti erityisesti tänä syksynä mutta myös jatkossa. Pyydän, että teen Hänen mielensä mukaisia valintoja ja ratkaisuja. Jeesuksen nimessä.

12.9.2019

Kiiitos Jeesus, sinä heikkojen auttaja kuule sydämeni suru elämäni kulussa, siinä on veljeni ja lapsenlasteni sekä oma, auta, armaha, pelasta ja auta voimallasi, viisaudella ja rakkaudella.

12.9.2019

Jeesus, auta! Elämänhallinta ja perhe-elämä lipeemässä käsistä! Elämä on kauheeta kokoaikaisessa paineessa ja suorituskyvyn "punaisella alueella" elämistä! Jeesus pelasta! Auta!

Aamen

12.9.2019

JUMALA kosketa Joonatania niin että ymmärrystä siitä että on ollut paha K kohtaan.Anna K armoa.

11.9.2019

Jeesus autathan pääsemään alkoholismista lopullisesti eroon. Ei tee hyvää perhe-elämälle :(

AlkuunAlkuunAlkuun