RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 8971 kpl

14.3.2019

Pyydän esirukousta tyttäreni vatsan puolesta. Hänellä on stressiä ja vatsa on tosi pahana. Herra kuule meitä! Hän on itkun partaalla.

14.3.2019

Kiusaajani voittivat sittenkin. He pääsivät lopulta tavoitteeseensa alistamalla, syyllistämällä ja vihalla sekä ylpeydellään.
Tässä maailmassa paha yleensä näyttää voittavan.
En taida olla selviämässä enää vaan tuntuu kutsu tuonpuoleisuuden yhä kirkkaampana käyvän.
Rukouspyyntö jaksamiseni ja oikeudenmukaisuuden vuoksi.
Jumala nyt ihmeen tehdä saisi...

13.3.2019

Anna Jeesus mies minulle. On löytynyt. Rakkautta anon.

13.3.2019

Jumala, siunaa erästä ihmistä. Hän on erittäin hankala. Tiedät mitä tekoa olemme. Tulevaisuus ja toivoa. Varmasti.

11.3.2019

Herra johdata rakastettu elämääni pian, kiitos Jeesus.

8.3.2019

Kiitos kaikesta Hyvä Paimen. Voisinko lopettaa itseni säälimisen, sairaan.

8.3.2019

Tarvitsemme kipeästi vuokra asunnon Helsingistä. Miehen työt siirtyivät sinne, lapsen erityis tuen tarpeiden koulupaikka luovutettu täällä seuraavalle ensi syksystä. Ja uutta ei voida saada ennenkuin on antaa koululle osoite. Eli lapsen toimintaterapeutin vaihdot jne... kaikki on tavallaan poikki kunnes saadaan asunto.

27.2.2019

RAKAS JEESUS KIITOS ,YLISTYS JA KUNNIA kummipoikani sai töitä ,KIITOS .että Siunaat häntä ja hänen uutta työtä ,että siellä on hyvä olla Amen.

27.2.2019

pyydän rukoilemaan, minulle että pääsen ylpeydestäni ja onnistun tekemään täyden parannuksen, ja etten enää ole ylpeä, vaan nöyrä. Kiitos ja muistakaa aina rukoilla salaa ja yksityisesti kuten Jeesus opetti, Matteus: 6:5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

Kiitos paljon.

jaakob

27.2.2019

Rakas Jumala. Tänään kohtasin töissä itseni tekemässä virheen. Lankesin tekemään sellaista joka on väärin. Pyydän anteeksi tekemääni syntiä. Auta minut Jeesus Kristus pysymään erossa synnin teosta - ohjaa minut toimimaan Sinun tahtosi mukaan, ennen kuin ehdin tekemään syntejäni.

Auta Herra minua pysymään Rakkautesi tiellä.

Pyydän nöyrimmin - Antaisitko syntini anteeksi. Aamen.

AlkuunAlkuunAlkuun