RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9127 kpl

20.8.2019

Jeesus auta, en jaksa ihmisiä ympärilläni, jotka tahtovat vain tehdä pahaa mieltä minulle. Anna että nämä ihmiset muuttuisivat ja että olisi muukin vaihtoehto kuin avioero ja poismuutto mielenrauhan ja hyvän mielen saamiseksi! Auta Jeesus!!! En jaksa enää tätä!!!

20.8.2019

Herra Jeesus auta työasioissa että näkisi mihin suuntaan viedä asioita ja lisää armoitusta saarnata evankeliumia. Jeesus anna myös 10.9 alkaen suuri lepo ja ilo kun pääsemme lähtemään yhdessä pohjoiseen.Kiitos Jeesus

19.8.2019

Jumala minulta aina kysytään "Onko kaikki hyvin" viisasta minua miksi ja auta että saisin asiat niin että kaikki on hyvin auta Jeesus

19.8.2019

Jeesus auta! Mä oon ihan loppu! Auta!!!

19.8.2019

Pyytäisin esirukousta parantumiseni, uskoni vahvistumisen ja syntieni anteeksiannon puolesta. Pyytäisin rukousta seuraavien asioiden puolesta: Sarin terveys ja parantuminen, lankoni jalan ja ihottuman parantuminen, perheen ja läheisten terveys ja hyvinvointi, hammas- ja suunterveys, ahdistus, masennus, ylipaino, iho, silmien ja korvien terveys, pelkotilat, terveys muutenkin, avioliiton hyvinvointi (mustasukkaisuus, anteeksiantamattomuus), ihmissuhteet, huolet raha-asioista, asunnostamme ja Kelasta ja viranomaisista. Kiitos rakas Taivaan Isä kaikesta. Lämmin kiitos ja siunausta esirukoilijoille.

18.8.2019

KIITOS RAKAS JEESUS poikani on löytänyt rakkauden ja KIITOS RAKAS HERRAMME rakkaus on molemmin puoleista ja KIITOS ,että Siunaat tämän rakkauden Amen.

18.8.2019

Jeesus haluan käyttää lahjojani ja taitojani ihmisten keskellä joilla on erilaisia ongelmia ja vaikeaa. Pyydän kaikki lahjani käyttöön psykologiasta ja opiskelluista kirjoista sekä kokemuksista. Haluan olla lähimmäisile avuksi koska osaan auttaa heitä. He pitävät minusta paljon.pyydän että voisin puhua uskonnoista ja maailmankin asioista tarvitsen vain apua sinulta Herra Sebaot. Pyydän että saisin olla avuksi kaikille aina. Haluan puhua kaikesta ihmisten kanssa enkä tyrkyttää uskontietä väkisin. Oi ihana Jeesus pyydän että vastaat pian rukoukseen että se toteutuu...anna anon kiitos myös muistia toimimaan.

18.8.2019

Jeesus, annathan voimia! Auta! Aamen.

17.8.2019

JUMALA Herra anna Katarinan rukous saada vastauksen.Hän on uskossa.

17.8.2019

Jeesus, annathan voimia, kun ei jaksa tehdä mitään. Toivottomuutta ja huonoja tulevaisuudennäkymiä vastaan tarvitaan nyt Sinun kirkkauttasi, Jeesus! Kiitos Jeesus jo etukäteen! Aamen.

AlkuunAlkuunAlkuun