RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9875 kpl

17.6.2020

Pyydän esirukousta koko oman elämäni ja kaikkien lähimmäisteni elämän puolesta.
Pyydän että nyt jo vihdoin nämä lukemattomat ja loppumattomilta näyttävät sarjakoettelemukset tukisivat tiensä päähän.
Siunausta.
Amen.

17.6.2020

En jaksa enää kärsiä.

17.6.2020

RAKAS JEESUKSEMME SINÄ TEIT IHMEEN tyttäreni ja hänen miehensä saivat ely rahoituksen luonto yritykseen ja saavat myös asiakkaita ,HERRAMME RAKAS KIITOS JA YLISTYS SINÄ autat ja Siunaat heitä ja perhettäni.KIITOS Amen.ILOTKAA AINA HERRASSA!ÄLKÄÄ OLKO MISTÄÄN HUOLISSANNE VAAN SAATTAKAA AINA SE , MITÄ TARVITSETTE ,RUKOILLEN, ANOEN JA KIITTÄEN JUMALAN HALTUUN.FIL.4-6

17.6.2020

Puoliso, ystävät, oma perhe, Jeesuksen nimessä, kiitos Isä, aamen.

16.6.2020

Haluaisin kovasti laihtua. Inhoan peilikuvaani ja joka päivä mietin mitä syön. En saa mielestäni näitä ajatuksia. auta Jeesus minua!

16.6.2020

Jumala auta opintolaina-asiassa. Jeesuksen nimessä.

16.6.2020

Muistakaa mua rukouksin. Olen masentunut ja ahdistunut. Tämä kesä ja kevät on olleet todel hirveätä aikaa. Erittäin hirveää. Muistakaa että mies ei käy enää muhun käsiksi. Kiitos jos muistatte. Siunausta toivon itselleni että en kuole mieheni kohtelusta mua kohtaan. Kiitos.

16.6.2020

Kiitos siunauksesta.

15.6.2020

Saisin nähdä ihmissuhdeasian oikein Jeesuksen Kristuksen nimessä.

15.6.2020

Yhteys ihmisiin, köyhyys haittaa. Jeesus auta.

AlkuunAlkuunAlkuun