RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 8986 kpl

2.5.2019

Auta Jeesus auto asiassa, kiitos että Anna meilla paremman auton.

1.5.2019

Auta Jeesus tässä perhekuntaamme tilassa, Jeesus puutu. Sanasi lupaa, että perhekunta pelastuu. Anna ihmeesi tapahtua Tiinan ja Lauran elämässä, Jeesus puutu. Miksi Jeesus hylkäsit perhekuntamme, Jeesus auta pian.

1.5.2019

Pyytäisin esirukousta parantumiseni, uskoni vahvistumisen ja syntieni anteeksiannon puolesta. Pyytäisin voimaa ja jaksamista suruuni hiljattain edesmenneen perheenjäsenen johdosta. Pyydän, että Jumalan tahto tapahtuisi, asiat järjestyisivät parhain päin viranomaisten kanssa, siskoni ihottuma ja lankoni jalka parantuisivat, sokeritoukat pysyisivät poissa kodistamme, perheemme terveyden, laihdutukseni sekä ihoni, silmieni, ja taloudellisen tilanteen puolesta, että jatkuvat kivut ja ongelmat sekä päivittäin kiusaavat lamaannuttavat pelot, mustasukkaisuus, anteeksiantamattomuus, epäilykset, negatiiviset ajatukset ja ahdistus poistuisivat. Pyydän, ettei huoltoyhtiöllä/isännöitsijällä olisi enää asiaa kotiimme, ja että Jeesus koskettaisi, ja parantaisi ihoni, silmäni, korvani, suuni ja hampaani, eikä kehossani olisi syöpää, ja että unelmani voisivat toteutua. Pyydän, että saisin kokea Pyhän Hengen kosketuksen ja voiman.
Kiitos Rakas Taivaan Isä kaikesta hyvästä jokapäiväisessä elämässämme. Kiitos, että olemme aina selvinneet vaikeuksista huolimatta, ja että olemme onneksi saaneet välttyä vakavilta ongelmilta ja sairauksilta. Kiitos, että annat meille voimaa koettelemuksiin ja että kuulet rukouksemme.

24.4.2019

Pyydän rakkaat rukoilua että koiraltani däniltä leikattu pernan muutos olisi hyvälaatuinen. Kiitos rakas Jeesus että autat däniä paranemaan tuosta leikkauksesta. T. HuolestunutOmistaja heli

23.4.2019

Kristus kiitos kun olet! pyydä isältä apua minulle asiassa jonka me tiedämme.

22.4.2019

Pyydän esirukousta yrittäjänä ylivelkaantuneen ja työttömäksi jääneen lapseni puolesta. Herra armahda, siunaa ja varjele meitä. Ohjaaja ja johdata häntä löytämään työpaikka ja saamaan talous tasapainoon. Tapahtukoon Sinun tahtosi.
T: uskova äiti

21.4.2019

isä minun ristini painaa ja olen ristini kaiken itse aiheuttanut. isä en jaksa sitä kantaa, uskoni on heikko enkä jaksa uskoa että armoriittä taiolisin niin rakas ettäplastettaisiin isä anna anteksi, olenkovinahtaalla ja häpeä onsuuri en voi ittaa askltatakse eneteen isä auta minua auta. isä pyydän ja anon että kuulet rakas jeesus uskonettä sinä pelastat maailman ja ihmettelen isän jumalan suurta rakkautta maailmaa kohtaan että antoi sinut meidän pelastukseksi, isä tuo suurinsyntini on etten luta sydämmestä siihen että minäkin kuulun sinun rakkauteesi ja pelastus on minllekin. isäauta minua vahvista uskoani ota tämä hrikko uskoni vastaan isä auta rakastan sinua rakastan jeesusta vaikka olen ollut niin tyhmä etten ole sitä sovitustyötä ymmärtänyt ja lausunutkin sen ääneen. isäauta anna minulle anteeksi, ota heikko uskoni, elämäni vastaa, isä auta minua rahahuolieni ja työhuolieni kanssa auta minua kipujen ja toipumisen kanssa auta mia vaihde vuosissa auta minua synnin orjuudesta, auta miua paholisen edessä, vie pyhä henkipaholinen pois anna minulle voimaa, auta että löytäisin elämänilon ja luottamuksen etten vajoaisi pahan mukana pahimpa. isä kiitos ja kunni sinulle. kiitos jeesuksesta aamen

14.4.2019

Herra pyydän, että voisit toden teolla vastata niin minun omien asioideni kuin myös kaikkien lähimmäisteni asioiden puolesta.
Pyydän käänteen tekeviä suuren suuria mullistavia rukousvastauksia aivan kaikille meille.
Suuret kiitokset kaikille esirukoilijoille tuestanne ja valtavat kiitokset Jumalalle kaikesta varjeluksesta sekä armosta!
Siunausta.
Amen.

13.4.2019

Pyytäisin esirukousta parantumiseni, uskoni vahvistumisen, avioliittoni ja syntieni anteeksiannon puolesta. Pyytäisin voimaa ja jaksamista suruuni hiljattain edesmenneen perheenjäsenen johdosta. Pyydän, että Jumalan tahto tapahtuisi, asiat järjestyisivät parhain päin viranomaisten kanssa, siskoni ihottuma ja lankoni jalka parantuisivat, sokeritoukat pysyisivät poissa kodistamme, perheemme terveyden, laihdutukseni sekä ihoni, silmieni, pahoinvoinnin poistumisen ja taloudellisen tilanteen puolesta, että jatkuvat kivut ja ongelmat sekä päivittäin kiusaavat lamaannuttavat pelot, mustasukkaisuus, anteeksiantamattomuus, epäilykset, negatiiviset ajatukset ja ahdistus poistuisivat. Pyydän, ettei huoltoyhtiöllä/isännöitsijällä olisi enää asiaa kotiimme, ja että Jeesus koskettaisi, ja parantaisi ihoni, silmäni, suuni ja hampaani, eikä kehossani olisi syöpää, ja että unelmani voisivat toteutua. Pyydän, että saisin kokea Pyhän Hengen kosketuksen ja voiman.
Kiitos Rakas Taivaan Isä kaikesta hyvästä jokapäiväisessä elämässämme. Kiitos, että olemme aina selvinneet vaikeuksista huolimatta, ja että olemme onneksi saaneet välttyä vakavilta ongelmilta ja sairauksilta. Kiitos, että annat meille voimaa koettelemuksiin ja että kuulet rukouksemme.

3.4.2019

Pyytäisin esirukousta parantumiseni, uskoni vahvistumisen, avioliittoni ja syntieni anteeksiannon puolesta. Pyytäisin voimaa ja jaksamista suruuni hiljattain edesmenneen perheenjäsenen johdosta. Pyydän, että Jumalan tahto tapahtuisi, asiat järjestyisivät parhain päin viranomaisten kanssa, siskoni ihottuma ja lankoni jalka parantuisivat, sokeritoukat pysyisivät poissa kodistamme, perheemme terveyden, laihdutukseni sekä ihoni, silmieni, ja taloudellisen tilanteen puolesta, että jatkuvat kivut ja ongelmat sekä päivittäin kiusaavat lamaannuttavat pelot, mustasukkaisuus, anteeksiantamattomuus, epäilykset, negatiiviset ajatukset ja ahdistus poistuisivat. Pyydän, ettei huoltoyhtiöllä/isännöitsijällä olisi enää asiaa kotiimme, ja että Jeesus koskettaisi, ja parantaisi ihoni, silmäni, suuni ja hampaani, eikä kehossani olisi syöpää, ja että unelmani voisivat toteutua. Pyydän, että saisin kokea Pyhän Hengen kosketuksen ja voiman.
Kiitos Rakas Taivaan Isä kaikesta hyvästä jokapäiväisessä elämässämme. Kiitos, että olemme aina selvinneet vaikeuksista huolimatta, ja että olemme onneksi saaneet välttyä vakavilta ongelmilta ja sairauksilta. Kiitos, että annat meille voimaa koettelemuksiin ja että kuulet rukouksemme.

AlkuunAlkuunAlkuun