RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 10480 kpl

6.1.2021

Tämä on vilpitön avun huutoon,rakastan Jeesusta mutta olen hukannut elämäni, minulla on koti lapset Mies ja työ olen 50 mutta sisältä olen kuollut hukassa.olen hukannut elämäni en ole koskaan sitä löytänyt yksinäisyys ja alemmuus,huonoja kelpaamattomuus ovat piiskanbeet minua ja niin olen minä oppinut piiskaamasn itseäni.sain lapsena uskon mutta en ole kasvanut usksovana ,tyven synnissä enkä tee niin kuin jumalaneuvoo toikin vain Jeesuksen jalan juuressa joka ilta sanan syntisäkin kanssa.olen pilannut elämäni lasteni ja mieheni mahdollisuudet turvata vaimoon äitiin,he eivät edes tiedä miten huono olen.En osaa elää kun minulla on vapaa hetki toikin mielikuvitus maailmassa ja tilaan itseäni paremmaksi,ostos maailma vie pois minut hetkestä jota en kestä ja samalla se tuhoaa minut.olen ylivelkaantunut vuosien aikana en selviä veloista ja mietin kuolemaa mutta en voi kuolla koska velat olisi maksettava.isä anna minulle anteeksi.lapsuuteni on tähän minuuteeni varmasti vaikuttanut kun koin työpaikkakiusaamista kaikki levisi uudelleen, en hallitse elämääni kiitän siitä mutta hänen tätä velkataakka ja yksinäisyyttä se miten huono olen en käytä päihteitä kun näin äitini alkoholismin mutta ostaminen on samanlainen varmaan.isä auta minua en jaksa en osaa,en tiedä miksi tarvitsen jonkun uuden aina postiin tulemaan jotta jaksan elää.haluaisin parantua,haluaisin saada anteeksi,haluaisin uuden pöydän rahastoissa haluaisin olla vielä onnellinen mutta minulla ei ole takaajia auttajia ja pelkään että totuus vie kaiken minulta täällä maanpäällä.isä kuule minua auta minua armossasi Jeesuksen Kristuksen nimessä,pyydän esirukousta sisaret ja veljet en oikein jaksa ajattelen että nyt kun lähden en tee enempää pahaa muille,itseäni en osaa rakastaa,vihaan.voinko minä parantua,haaveita luoda kelpaako uskoni isälle Jeesukselle,en osaa ansaita .isä haluaisin olla turvallisella mielellä.haluaisin oppia englantia ja nähdä ja kuulla nyt ahdistus tukahduttaa ja kaikki aika menee sitä hallitessa.olen uupunut työstä mutta pelkään vapaata aikaa koska silloin kiusaaja on kimpussa.isä auta minua kuule minua en sitä ansaitse mutta vilpittömästi sinua rakastan.kiitos kaikesta.suojaa lapset ja perhe.Anna ystävän parantua syövästä,tee herra ihme sillä sinulle on kaikki mahdollista.rakjaudella kiitos herrani.Jeesuksen Kristuksen nimessä kaikkea näitä anon aamen.

6.1.2021

Olenko pilkannut Jumalaa niin pahasti että se oli siinä, vai onko minulle vielä Jeesuksen veressä pelastus? Jumala armahda minua.

6.1.2021

Auta että 18v poikamme saisi elämänsä järjestykseen. Aamen.

5.1.2021

Hyvän lisääntymistä elämässä Jeesuksen nimessä pyydän.

5.1.2021

Työ, opiskelu, talous. Terveys, koti, ihmissuhteet. Jeesus auta ja johdata.

5.1.2021

Jeesus, annathan, että vanhat automme menisivät katsastuksesta läpi. Tarvitsemme kahta autoa. Aamen.

25.12.2020

Vauvani on näin raskausviikolla 36 sitkeästi perätilassa ja kannan streptokokki B:tä, mikä voi olla hengenvaarallinen vauvalle synnytyksessä tarttuessaan (saamme antibioottia synnytyksessä siihen). Rukoillaan, että vauva voisi kääntyä/hänet voitaisi kääntää ja joka tapauksessa, tapahtuipa synnytys miten tahansa, se olisi turvallinen vauvalle ja minulle. Herra, poista pelkoa ja anna luottamus ja rauha tilalle. Kiitos, että sinä voit.

25.12.2020

Kiitos ystävyydestä ja kaikesta muusta hyvästä elämässäni.
Toivon elämänkumppania.

25.12.2020

Jeesus anna Katarina ja Joonatanin rakkaus johtaa pyhään avioliitoon

24.12.2020

Jeesus, annathan rauhaa meille! Aamen.

AlkuunAlkuunAlkuun