RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9219 kpl

27.11.2019

Ystävättäreni äiti on valtavissa tuskissa,koska hänellä on selässä luhistumia ja jatkuva hermokipu johon eivät vaikuta enää edes vahvimmat kipulääkkeet. Lääketiede on neuvoton, leikkausta ei halvausriskin takia uskalleta tehdä. Tilanne on kestämätön juuri nyt, rukoilkaa Jumalan ihmettä!

27.11.2019


Herra, otta nuorelta seurustelevalta parilta pois paineet parisuhteen onnistumisesta. Anna heidän pystyä rennosti olemaan yhdessä ja siitä löytyä hyviä kokemuksia.

27.11.2019

AUTA RAKAS JEESUS ,MINULLA ON NIIN PAHA OLLA ,ARMAHDA JA SIUNAA MINUA ,SILLÄ YKSIN EN JAKSA.SIUNAA PERHEEMME JOULU HERRAMME RAKAS SINUN JUHLASI.KIITOS KOKO SYDÄMESTÄNI ,ETTÄ SIUNAAT JA AUTAT JA OLET AINA AUTTANUT AMEN.

27.11.2019

Jeesus, autathan olemaan samaan aikaan harkitsevainen ja kaukaa viisas, mutta myös peloton suuren muutoksen edessä! Kiitos Jeesus, että annat elämässä mahdollisuuksia muutkseen ja omaa vahvuutta sekä tarpeellista omavaraisuutta! Aamen.

26.11.2019

Jeesus, anna Voimaa ja sisua muutokseen

26.11.2019

Herra tarvitsen pyhänhengenapua.
Talolle on nyt osyaja mutta tääytyisi myydä pilkkahinnalla.
Mitä teen?

26.11.2019

Olen masentunut. Elämässä ei ole iloa. Itken. Jään työttömäksi. Toisen kerran tänä vuonna. Herra, älä jätä minua yksin.

26.11.2019

ainakaan minusta ei ole...niin naiiviksi että perinteiseen avioliittoon tahtoisin enää ikinä---varjele sekoilemasta----elämän todellisuudet vaan ja mun persoona---läheisriippuvat veks pörräämästä ympäriltä----

26.11.2019

Haluaisin löytää ystäviä.
Haluaisin ystäviä, joiden kanssa voisin jakaa kaikki elämän ilot ja surut ja joiden kanssa voisin viettää aikaa avoimesti ja rehellisesti.

Elämässäni huolta aiheuttaa myös opiskelupaikan löytäminen ja monet muut asiat, mutta kaikista eniten haluaisin löytää edes yhden hyvän ystävän.

25.11.2019

Herra, anna minulle rauha lähelläsi.
Ota pois tämä jatkuva ahdistus.

AlkuunAlkuunAlkuun