RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9603 kpl

27.3.2020

Jeesus eheytä tyttäreni tästä pettymyksestä ja siunaa

27.3.2020

Vahingonkorvaus asioiden toteutumisen puolesta elämässäni nyt pitkän taistelun jälkeen. Kiitos.

27.3.2020

Jeesus, autathan meitä uskomaan ja luottamaan tulevaisuuteen. Kiitos Jeesus, että olet luvannut tulla takaisin ja laittaa kaiken taa hyväksi. Kiitos Jeesus! Iman Sinua emme eläisi! Aamen.

26.3.2020

Psyykeni poikani miesasiani talouteni laihtumisen puolesta.

26.3.2020

Pyydän lyhyttä rukousta isoveljeni puolesta. Veljeni kova syöpä on uusinut kymmenen vuoden jälkeen ja hän on nyt teho-osastolla.

Voimat eivät perheellämme nyt yksin riitä. Herra anna tämän kääntyä paremmin päin ja auta veljeäni taistelemaan.

Paranna veljeni tästä hirvittävästä sairaudesta ja anna myös vanhempani jaksaa. Kiitos kaikesta siitä voimasta, jota olemme jo saaneet.

Kiitos myös lukijalle, joka vaivauduit ottamaan osan taakastamme. Terveisin 17-vuotias pikkuveli.

26.3.2020

Moikka rukoilijat. Apu ei ole turha. Anna Jeesus nimellesi kunnia aina etten kerskaisi sinusta turhaan vaan enemmän. Anna voimia uuteen alkuun. Armahda valheen ja kirouksien kahleista minut. Anna luku ja siivousintoa. Aamen

25.3.2020

Jumala,auta koko maailmaa.Aamen.

25.3.2020

Rakas veljeni sai aivoverenvuodon ja on Töölön sairaalassa.Rukoilkaa hänen pu0lestaan,että Herra olisi hänen luonaan ja parantaisi hänet

25.3.2020

RAKAS JEESUS auta ,ettei siskollani ja on äiti ettei oo rintasyöpää,kun hänet kutsuttiin lisätutkimuksiin ja huoli on suuri.SINÄ HERRAMME OLET PARAS LÄÄKÄRI JA PARANTAJA JA AUTAT AINA.KIITOS ,että näet hädän ja poistat pelon ja autat ,että hän on terve.Amen.Sinuun me turvaamme ja luotamme aina KIITOS HÄN PITÄÄ MEISTÄ HUOLEN Amen.

25.3.2020

Hyvä Jumala,
olen hyvn huolissani mieheni terveydentilasta.
Hänellä on juuri todettu syöpä ja pelkään ,että se on levinnyt ,koska arvot ovat niin korkeat.
Lääkärin aika hoitopalaveriin on viikon kuluttua.
Rukoilen nöyrästi, että Jumala auttaisi miestäni saamaan hyvää ja oikeanlaista hoitoa niin että hän paranisi ja saisi vielä elää terveenä kanssamme.
Siunaa meitä !

Aamen.

AlkuunAlkuunAlkuun