RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 9000 kpl

4.6.2019

Minun suussani puhuu paha henki, asia on huolestuttava, Jeesus hoida asia heti, tuo valoon ja näkyville asia, pelasta tilanne.

4.6.2019

Olen aivan loppuunpalamisen partaalla! Jatkuva perhestressi perheenisänä, työstressi, hengellinen stressi, yletön rahapula, aikapula ja perheeltä tulevat aivan liian suuret vaatimukset tappavat minut! Jeesus auta! Annathan, että tähän olisi muukin ratkaisu, kuin jättää perhe!

3.6.2019

Herra, lähetä enkelisi isäni turvaksi sairaalaan. Herra näet hänen masennuksensa, arvottomuuden tunteen ja monet fyysiset sairaudet. Herra, anna hänelle mielenrauha ja avaa hänen sydämmensä Jeesuksen rakkaudelle. Lapsenlapsensa ovat kovettaneet sydämmensä, eivätkä tapaa enään isovanhempiaan. Avaa heidän sydämmensä, luo anteeksiantoa ja vie heidät isovanhempiaan tapaamaan. Anna Jeesus voimia sisaruksillemme ja äidillemme tähän vaikeaan tilanteeseen. Kiitos Jeesus

28.5.2019

Jeesus paranna hampaani kestäviksi ja ikeneni ja hammasjuureni terveiksi, poista pahat bakteerit ja mahdolliset tulehdukset suusta,ettei tulisi pahempaa parodontiittia.

28.5.2019

Pyydän esiruokusta työpaikkakiusaamisen takia. Pyydän myös rukousapua naapureitten kiusaamisesta johtuen- tuntuu että kaikki ovat nyt minua vastaan jostain syystä. Voisitteko olla ystävällisiä ja rukoilla puolestani että tämä kiusaaminen loppuisi ja saisin uuden kodin että pääsisin pois tästä ahdingosta jota ilkeät ihmiset aiheuttavat ympärilläni.

28.5.2019

Joidenkin kanssa vain vaikea löytää yhteistä säveltä. Jotkut niin riehuvaisia. Rehentelijöitä ja pitäisi nuolla ja mielistellä. Hillittyy hallittua mieluunmin yleisesti. Suhteet vaihtuu, mieli parantuu.

28.5.2019

Tarvitsemme apua, kun lapsemme eivät käy koulujansa

27.5.2019

Pyytäisin esirukousta parantumiseni, uskoni vahvistumisen ja syntieni anteeksiannon puolesta. Pyytäisin rukousta seuraavien asioiden puolesta: hammas- ja suunterveys, ahdistus, masennus, ylipaino, iho, silmien ja korvien terveys, pelkotilat, avioliiton hyvinvointi (mustasukkaisuus, anteeksiantamattomuus), suru hiljattain edesmenneen perheenjäsenen johdosta, huolet raha-asioista ja Kelasta ja viranomaisista. Pyydän, ettei kehossani olisi syöpää. Kiitos rakas Taivaan Isä. Lämmin kiitos ja siunausta esirukoilijoille.

27.5.2019

Pyydän elämäni takaisin Jeesus.

27.5.2019

Rakas Jumala, kulje rinnallani tämän sairauteni kanssa ja auta kirurgia ottamaan koko kasvain pois leikkauksessa. Siunaa kaikkia niitä ihmisiä jotka hoitavat minua tämän paranemisprosessin aikana. Anna meille valoa, rakkautta ja voimaa.

Lisäksi rakas Jumala kulje poikani rinnalla hönen haasteissaan ja auta häntä jatkamaan päihteettömänä opiskelua ja elämää puhtaiden ystävien kanssa. Anna hönelle tahtoa, valoa ja voimaa ja auta häntä tuntemaan itsensä rakastetuksi.

Auta myös tytärtäni opiskeluasioissa ja saamaan tasapainoa, iloa ja rauhaa.

Kiitos.

AlkuunAlkuunAlkuun